Casper's wereld

Quotes & Symbols

Haat

In deze wereld zijn er, wanneer er licht is, ook schaduwen. Zolang het concept van winnaars bestaat, moeten er ook verliezers zijn. Het zelfzuchtige verlangen om vrede te bewaren, veroorzaakt oorlogen en haat om de liefde te beschermen.

- Foto door Andrei Slobtsov


Een mens die een ander mens van zijn vrijheid berooft, is een gevangene van de haat, opgesloten achter de tralies van vooroordelen en kleingeestigheid.

Photo by Damir SpanicHaat wordt niet door haat overwonnen; haat wordt door de liefde overwonnen, zo is van eeuwigheid de orde der dingen.

Photo by Andre Hunter


Vrouw tegen Churchill: ' Als ik met u getrouwd was, zou ik gif in uw eten doen.' Churchill: ' En als ik met u getrouwd was, zou ik het opeten.' 


Jaren van liefde worden in de haat van een minuut vergeten.

Wat ik aan liegen haat, los van het feit dat je zo verdomd goed moet onthouden wat je vertelt hebt, is dat de eerste leugen altijd een hele keten van nieuwe leugens oproept. Voor je er erg in hebt ben je zover dat je je kapot schrikt als je jezelf betrapt op het vertellen van de waarheid.

Photo by Paul HermannAls we liefde net zo snel zouden kunnen verspreiden als we haat en negativiteit verspreiden, in wat een wonderlijke wereld zouden we dan leven.

Photo by Guillaume Meurice
De waarheid blijft verborgen voor wie vervuld is van begeerten en haatgevoelens.

- Foto door cottonbro


Ik word liever gehaat om wie ik ben, dan geliefd om wie ik niet ben.

- Foto door Inspired ImagesNiemand wordt meer gehaat dan hij die de waarheid spreekt.

Foto door Dominika Roseclay