Casper's wereld

Quotes & Symbols

Neerslachtigheid

Het is OK niet OK te zijn.

Photo by Artur Kornakov
Betekenis:

Iedereen heeft een unieke ervaring met geestelijke gezondheid op basis van een complexe reeks steeds veranderende omstandigheden. Sommige dagen zullen beter aanvoelen dan andere. Vier de goede en ontmoet jezelf op de moeilijke dagen met extra vriendelijkheid. Ontwikkel praktijken en gewoonten die u voeden. Maak contact met mensen die moeite doen om het te begrijpen en om hulp te vragen wanneer u die nodig heeft. Laten we samen bouwen aan een meer medelevende en ondersteunende wereld voor de gezondheid en het welzijn van iedereen.


Hoe gelukkig iemand ook mag lijken, ze hebben een moment waarop ze zich afvragen of ze door kunnen gaan. 
Hoe zelfverzekerd iemand er ook uitziet, er zijn momenten waarop ze zich onzeker en onzeker voelen. En hoe sterk iemand ook mag lijken, ze hebben dagen waarop ze het gevoel hebben dat ze uit elkaar vallen. Denk nooit een moment dat je alleen bent met je worstelingen. 
Je bent geen puinhoop. Je bent een mens.


Photo by Miguel Bruna


Als we liefde net zo snel zouden kunnen verspreiden als we haat en negativiteit verspreiden, in wat een wonderlijke wereld zouden we dan leven.

Photo by Guillaume Meurice
Als je 90% van je aandacht richt op die 10% die niet goed gaat in je leven, dan ga je na verloop van tijd denken dat 90% niet goed gaat.

- Foto door Armin Rimoldi