Casper's wereld

Quotes & Symbols

Politiek

Alles wat ik van politici vraag, is dat ze zich ertoe beperken de wereld te veranderen en niet ook de waarheid.

Photo by Markus Winkler
Als de Republikeinen ophouden met leugens over de Democraten te vertellen, zullen wij stoppen met het vertellen van de waarheid over hen.

Photo by Derick McKinney


Een politicus spreekt alleen maar de waarheid als hij een andere politicus een leugenaar noemt.

- Foto door Science in HD
Een politicus spreekt alleen de waarheid als hij zich vergist.

- Foto door Kevin Grieve
In de politiek gebeurt niets per ongeluk. Als het gebeurt, kunt u er zeker van zijn dat het op die manier was gepland.

- Foto door Element5 Digital


Om de verbroken verbindingen van de mensheid in de politieke, sociale, professionele en culturele gebieden van het leven te herstellen, moeten we het netwerk van de absolute wetten van liefde, en de betekenis van het leven begrijpen.

Foto door Sebastian Voortman
Er komt een tijd waarin zwijgen gelijk zal staan aan verraad. Er komt een tijd, wanneer we onze positie moéten bepalen, die noch veilig is, noch politiek, noch populair. Maar een stap die genomen moét worden, omdat geweten geweten spreekt.

- Foto door onbekend

 Het idee van vrijheid is inspirerend. Maar wat betekent het? Als je in politieke zin vrij bent, maar geen eten hebt, wat is dat dan? De vrijheid om te verhongeren?

_ Foto door SAurabh Narwade


De aard van het oratorium is zodanig dat politici en geestelijken altijd de neiging hebben om complexe zaken te simplificeren. Vanaf een preekstoel of een platform vinden zelfs de meest gewetensvolle sprekers het heel moeilijk om de hele waarheid te vertellen.