Casper's wereld

Quotes & Symbols

Respect

Je hebt geen perfecte relatie nodig. Alles wat je nodig hebt is iemand die van je gekheid houdt, tijd met je wilt doorbrengen en je respecteert.

Photo by Pablo Merchán Montes


Om vrij te zijn gaat het niet zozeer om los te komen van de kettingen waarmee je vastzit, maar om te leven op een manier die anderen respecteert en de vrijheid van anderen vergroot.

Photo by Hussain Badshah

Ik respecteer iemand die mondig is. Vertel me waarom je van me houdt. Vertel me waarom ik je kwaad heb gemaakt en vertel me hoe ik het goed kan maken. Vertel me alles. Praat.

Photo by Stefano Intintoli


Onnadenkend respect voor autoriteit is de grootste vijand van de waarheid.

Photo by Ricardo Arce


Vaak beweert men sommige dingen te begrijpen, meer om zijn verstand dan om de waarheid te eren.

Photo by Manny Moreno
Respecteer ieder die je op je weg tegenkomt.

Photo by Lisa Fotios


Distinctie is onverenigbaar met alle buitensporigheid, van welke aard dan ook, en zij bestaat voornamelijk uit waarheid en eenvoud.


- Foto door Chloe KalaIk ben op een punt gekomen in mijn leven waar ik het niet meer nodig vind op mensen te moeten maken...
Ze accepteren me maar zoals ik ben of anders maar niet...
Dat is hun verlies, niet het mijne.

- Foto door Pixabay


Je bent het nu waard. Niet als je die baan krijgt, niet als je 10 kilo afvalt, niet als mensen weten wie je bent. Nu. Gewoon omdat je bestaat.

- Foto door Ithalu Dominguez

We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn. Maar we moeten ons best doen om ons met respect voor elkaar te gedragen.

- Foto door VH S


Leren Nee te zeggen zonder je schuldig te voelen, is niets anders dan op een respectvolle manier zorg dragen voor Jezelf.

- Foto door onbekend