Casper's wereld

Quotes & Symbols

Zorgen

Wie kinderen heeft is bezorgd om zijn kinderen. Wie runderen heeft, is bezorgd om zijn runderen. Wie niets heeft, kent geen zorgen.

Photo by DISRUPTIVO

 

Weet je wat er gebeurt als je besluit je geen zorgen meer te maken over wat andere mensen van je denken? Je mag dansen. Je mag zingen. Je mag hard lachen, schilderen, schrijven en creëren. Je mag jezelf zijn. Sommige mensen zullen je niet aardig vinden, maar het zal je niet zo erg storen.

Photo by Esther Driehaus


Broed niet op je zorgen, anders komen ze nog uit.

Photo by Chalaphan MathongHoud elke dag 30 minuten vrij voor je zorgen en doe in deze tijd een dutje

Photo by Bruce Mars

 

Vandaag is de morgen waarover ik me gisteren zorgen maakte, en alles is goed.

Photo by Niklas Hamann

Zet eens een denkbeeldige stap naar achter om te zien waarover je je precies opwindt.Ik bedoel, mijn hele leven heb ik me zorgen gemaakt over andere mensen, me zorgen gemaakt over hun welzijn, maar terwijl ik de wereld aan het redden was, wie was er voor mij? Wie heeft mij gered? Niemand, niemand was het, en dit was de eerste stap in die realiteit. Niemand kon mij redden behalve ikzelf. Ik wist dat ik genoeg in me had om de hele verdomde wereld te redden, maar toch moest ik mezelf helpen voordat ik iemand anders kon helpen.

Photo by Peggy Anke


Waar je je nu ook zorgen over maakt, vergeet het. Haal diep adem, voedt je geest met positieve gedachten en vertrouw erop dat het goed komt.

- Foto door Viktor TalashukMaak je geen zorgen als iemand je niet mag. De meeste mensen hebben moeite om van zichzelf te houden.

Photo by Roksolana Zasiadko
Ook de afgesneden tak bot wel weer uit en de geslonken maan wast weer tot vol. De wijze mens weet dit en zal in nood zich niet met zorg kwellen.

- Foto door Giovanni Calia


Karma is niet de wraak van het universum, het is de weerspiegeling van je acties. Alle dingen die bij je vandaan komen, komen bij je terug. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over wat je ontvangt, maak je zorgen over wat je geeft.

- Foto door cottonbro
Vergeet niet om je sterke vriend, je drukke vriend, je gelukkige vriend ... of je "hij lijkt alles goed aan te pakken" vriend, aandacht te geven.

- Foto door Carolina Grabowski
Ik ben, al schrijvend, niet geïnteresseerd in de waarheid. Mijn enige zorg is dat de laatste zin 'n beetje past bij de voorlaatste.

- Foto door Suzy Hazelwood

Maken dat mensen hun zorgen of vrees voor de toekomst vergeten  -dat is het belangrijkste dat u voor iemand kunt doen!